Ik ben Roy de Pijper, 32 jaar oud en in Breukelen geboren en getogen. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in de bouw als betonboorder. Tevens ben ik een tijdje jeugdtrainer geweest op de velden in onze gemeente. Sinds juli 2017 ben ik commissielid R.O. (Ruimtelijke Ordening) voor de fractie van Maarssen 2000.

Binnen de fractie van Maarssen 2000 wil ik me deze raadsperiode gaan richten op 3 punten. Dit zijn punten waar nog veel verbetering mogelijk is:

  1. Openbare Ruimte: De openbare ruimte is een belangrijk onderdeel van het woongenot van onze inwoners. Daarom wil ik goede voorzieningen in alle kernen en de groenvoorziening op een hoger niveau krijgen.
  2. Sportparken: veel sportparken in onze gemeente zijn gedateerd. Graag zet ik me in om de sportparken in onze gemeente weer up to date te krijgen, zodat het er fijn sporten en vertoeven is.
  3. Ruimtelijk Ordening: De bouw- en bestemmingsplannen zal ik kritisch beoordelen of dit passend is binnen onze gemeente.
    Dit zijn punten waar ik me namens onze fractie de komende 4 jaar vol voor ga inzetten om zo onze gemeente leefbaar te houden. En daarmee de aantrekkingskracht van onze gemeente groot te houden. Want sociaal en betrokken, dat is wat wij als fractie belangrijk vinden.