Ik ben Ton Hesel 58 jaar, ik ben geboren in Amsterdam, in 1982 verhuisd naar Maarssenbroek en momenteel tijdelijk woonachtig in Utrecht.
Na ruim 26 jaar te hebben gewerkt als jurist in de bancaire sector, ben ik in 2009 gestart als zelfstandig mediator en daarnaast werkzaam als directeur, mediator en vertrouwenspersoon bij Stichting Veilig Onderwijs. Verbinden en conflicten oplossen lopen als een rode draad door mijn gehele carrière waarbij ik altijd probeer het beste uit de mensen te halen.

Het beste uit elkaar halen is waar ik ook als steunfractielid voor Maarssen 2000 wil staan. Immers met elkaar krijg je veel meer voor elkaar dan als individu alleen. Ik sta midden in de lokale samenleving en het algemeen belang binnen onze gemeente staat dan ook voorop. Inzetten voor een samenleving, die omziet naar elkaar en op een prettige en fijne manier woont, werkt en leeft in Stichtse Vecht. Daar ga ik voor.

Daarbij horen mooie kernen, waar jong en oud naast elkaar en met elkaar wonen met goede (sport en culturele) voorzieningen. Goed onderwijs voor iedereen en uitdagende speelvoorzieningen in alle wijken. Maar ook de zorg en ondersteuning die nodig is om deel te kunnen nemen aan de samenleving horen hierbij. Kortom Sociaal en Betrokken.

Maar dat staat los van mijn ambitie en inzet om in de breedste zin van het woord Stichtse Vecht te verbeteren, efficiënter maar vooral leuker te maken, en daar al mijn energie op los te laten. Dit deel ik met onze fractie waarin alle leden hetzelfde doel nastreven. Dat doen we allemaal vanuit ons eigen enthousiasme, deskundigheid en ervaring. Ervaring die we dagelijks opdoen in onze eigen (werk)omgeving. Daarnaast is het ook gewoon leuk. Leuk om bezig te zijn met de groei van je eigen gemeente, leuk om bezig te zijn met het Stichtse Vecht van vandaag, van morgen, en van over een paar jaar. Want de wereld staat niet stil, verre van zelfs, en dat geldt dus ook voor onze gemeente.