Wie wij zijn?

 

Maarssen 2000 is opgericht in 1969 en was ruim 40 jaar als enige lokale politieke groepering met mandaat van de kiezer vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Maarssen. Op 1 januari 2011 is Maarssen samen met Breukelen en Loenen de gemeente Stichtse Vecht gaan vormen. Maarssen 2000 is de langst bestaande en meest ervaren lokale politieke groepering in de gemeenteraad van Stichtse Vecht. Sinds de verkiezingen van 19 maart 2014 vertegenwoordigd Maarssen 2000 u met drie raadsleden in de raad van Stichtse Vecht.

Onze bestuurs- en fractieleden staan dicht bij de bevolking en zullen uw belangen met enthousiasme behartigen. Onafhankelijkheid is daarbij het sleutelwoord. Wij hoeven geen rekenschap af te leggen aan welke provinciale of landelijke partij dan ook. Maarssen 2000 dient alleen uw belang als inwoners van Stichtse Vecht en daarom bepalen wij samen met u welke zaken of maatregelen er goed zijn voor de gemeente Stichtse Vecht en haar inwoners.

Maarssen 2000 staat voor heldere eerlijke politiek zonder ideologische ballast. Links of rechts in de politiek is voor ons niet belangrijk. Goede voorstellen zullen we graag ondersteunen.  Wij zijn wars van achterkamertjespolitiek en staan voor eerlijkheid en openheid.

Voor vragen kunt u contact opnemen met één van onze bestuurs- of fractieleden. U vindt de namen op onze site. Wij staan u graag te woord!

Via deze site zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van actuele lokale ontwikkelingen.

Vragen, ideeën en/of opmerkingen?
Stel ze via de email aan één van onze fractie- of bestuursleden.